Vi söker en…

Servicetekniker

Välkommen till Sala Brand! Vi är marknadens totalleverantör för allt inom brand och räddning. Vi har vår produktion lokalt men våra kunder finns över hela Sverige och även internationellt. 

Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng i ett företag som med sina innovativa och unika lösningar har gjort företaget marknadsledande inom flera områden?
Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med god stämning i ett bolag som är i stark tillväxt!
På Sala Brand utvecklar och marknadsför vi räddningsfordon och personlig skyddsutrustning. Vi ser oss själva som marknadens totalleverantör för allt inom brand och räddning där vi kan tillhandahålla alla typer av fordon tillsammans med Rosenbauers hela tillbehörsprogram som komplement. Genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete utvecklar och förbättrar vi ständigt vår verksamhet så att vi lever upp till våra kunders förväntningar och krav samtidigt som vi sätter vår personals kompetens och välbefinnande i fokus.
Nu söker vi en ny kollega till vår serviceavdelning, är det kanske du?
Arbetsbeskrivning:
Arbetsuppgifterna är att utföra service/reparationer på Sala Brands produkter. Arbetet utförs i Sala och ute på fältet, så en hel del resande förekommer.
Internutbildningar sker på Sala Brands produkter samt hos våra agenturer:
Rosenbauer
Magirus
Kvalifikationer:
Då du kommer arbeta med fordons-el 12/24 volt, hydraulik, mekanik, så ser vi gärna att du har någon fordonsteknisk bakgrund, ett intresse för mekanik/teknik
El-vana är meriterande då viss felsökning kan förekomma. Har du dessutom kunskap av 12-24v och kan jobba efter el-schema är även detta meriterande.
Det är att föredra att ha kunskaper inom ritningsläsning och el/kablagedragning.
Körkort B är ett krav, körkort C är ett +
Flytande svenska respektive grundläggande kunskaper i engelska.
Vi söker dig som är noggrann, driven och snabblärd. Du gillar att arbeta inom service och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel, initiativtagande och händig person som är van att jobba självständigt och planera din tid

Som service tekniker är du ambassadör för Sala Brand och representerar oss på ett professionellt sätt.

Kontakta:
Kai Hedlund