Vi söker en…

Ekonomiassistent som brinner för service

Välkommen till Sala Brand! Vi är marknadens totalleverantör för allt inom brand och räddning. Vi har vår produktion lokalt men våra kunder finns över hela Sverige och även internationellt. 

Vill du veta mer om oss besök www.salabrand.se

Vi behöver förstärkning av en kunnig ekonom som kan ansvara för den löpande redovisningen. I rollen ingår även att hantera vår växel och reception, diverse kontorsgöromål och administration.

Vi söker dig som gillar att ha koll på läget, som ser vad som behöver göras – och gör det. Du är inte rädd att hugga i där det behövs. Du bemöter kunder och kollegor på ett glatt och professionellt sätt. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. 

Vem är du?
Du arbetar prestigelöst och strukturerat med löpande bokföring, leverantörsbetalningar, avstämningar, fakturering och annat inom ekonomiadministration. Administration och att hålla ordning ligger dig varmt om hjärtat. Du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

För att trivas på Sala Brand bör du vara positiv, glad, lösningsorienterad och prestigelös. Då arbetet innebär att ansvara för vår reception och telefonväxel gillar du mötet med människor och drivs av att ge service. Du växlar lätt mellan olika arbetsuppgifter. 

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Tidigare erfarenhet av att arbeta i Monitor ser vi som positivt. B-körkort är ett krav. 

Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng på cirka 40 personer som gör kundanpassade lösningar på brand och räddningsfordon. Tillsammans har vi kul på jobbet. 

Ort: Sala

Sista ansökningsdag: 

Urval och intervjuer sker löpande. I den här rekryteringen har vi hjälp av Fyrklövern ekonomi och juridik AB, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast den 19 februari. 

Skicka din ansökan till: 

jobba@4klovern.se Märk ansökan Sala Brand. 

För frågor om tjänsten kontakta Nina Wiberg Karlsson, tel: 076-134 00 49

Mail: nina.wibergkarlsson@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.